Hieronder treft u onze nieuws items aan.

“ Samen komen we deze moeilijke periode te boven.

    Let een beetje op elkaar ”.

Deze week heeft onze minister president Rutte een memorabele speech en tevens een moeilijke boodschap aan ons overgebracht. Hij gaf onder andere aan dat we allemaal nog een lange tijd last zullen hebben van het Coronavirus. Zowel fysiek als ook van de economische gevolgen van het Coronavirus. Dit geldt voor alle bedrijven en burgers en dus ook voor Van Dongen & Partners. We zijn beland in een onzekere en ook uitzonderlijke situatie .

Van Dongen & Partners treft natuurlijk ook maatregelen en onze verantwoordelijkheid voor onze medewerkers en alle andere burgers staat voorop. Wij volgen hierbij de richtijnen op van het RIVM. Gelukkig zijn er geen meldingen bekend van besmette medewerkers. Onze branche valt echter niet onder de “vitale” beroepen maar ook onze medewerkers ondervinden, zoals zo veel mensen, de effecten van o.a. het sluiten van scholen en kinderdagverblijven. Daar waar mogelijk hebben wij de mogelijkheid tot thuiswerken ingezet. Wij hebben hierdoor een beperktere, vooral telefonisch, bereikbaarheid op kantoor.

Wij vragen u daarom ook uw vragen zoveel mogelijk per e-mail te sturen info@vandongenenpartners.nl of gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

De overheid heeft een pakket steunmaatregelen aangekondigd om ook de financiële gevolgen te beperken, toch zullen er bij zowel bedrijven als burgers betalingsproblemen ontstaan of ze worden groter. 

Van Dongen & Partners wordt ingeschakeld door bedrijven en organisaties om vorderingen voor hen te incasseren. Wij doen dit op een sociaal verantwoorde wijze en trachten altijd een juiste en passende oplossing te vinden rekening houdende met persoonlijke omstandigheden en financiële situatie. Hierin zijn wij echter wel afhankelijk van de medewerking van u.

Dus als u door het Coronavirus met een inkomensdaling te maken hebt en/of kunt u daardoor uw betalingsafspraken tijdelijk niet nakomen geef dit dan zo snel mogelijk door. Maak contact met ons en het helpt ons dan dat u dit met bewijzen kan aantonen. Samen met u helpen wij u graag naar de best mogelijke oplossing te kijken.

Er zullen wellicht nog aanvullende maatregelen volgen en mocht dit voor onze dienstverlening aan u gevolgen hebben dan informeren wij u daar direct over.

Van Dongen & Partners is sinds 29 oktober 2018 in het bezit van het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren. Het keurmerk SVI is in het leven geroepen om, met een onafhankelijke toetsing, aantoonbaar te maken dat een incasso-onderneming zich bewust is van haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van Dongen & Partners is zich al jaren bewust van zijn maatschappelijke en sociale verantwoording. Dit heeft zich nu vertaald in het behalen van het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren. Hier zijn wij zeker trots op.

Mocht u meer informatie willen over het keurmerk, kijk dan op www.keurmerk-svi.nl.

  

Van Dongen en Partners breidt door samenwerking met Rijnland Gerechtsdeurwaarders en Incasso uit naar Zuid Holland

Door de samenwerking aan te gaan met Rijnland Gerechtsdeurwaarders uit Spijkenisse (ZH), wil Van Dongen zich beter wapenen voor de toekomst. Het onder de rook van Rotterdam gevestigde kantoor geeft nieuwe mogelijkheden om onze cliënten sneller, pro-actiever en waar mogelijk nog beter te ondersteunen en tegelijkertijd onze efficiency verder te optimaliseren.

Het kantoor is een gerenommeerd middelgroot deurwaarderskantoor met ook een jarenlange ervaring in de incasso markt. Zij bedient naast grote semi overheden ook regionale opdrachtgevers waaronder MKB bedrijven, woningverhuurders en advocatenkantoren.

Om op lange termijn hoge kwaliteit dienstverlening te garanderen en de efficiënte te verhogen , was van Dongen en Partners al enige tijd op zoek naar een kantoor om zich bij aan te sluiten of samen te werken. De ontwikkelingen in de deurwaarders- en incasso branche zijn groot. Technologische ontwikkelingen en regelgeving veranderen de werkzaamheden en de processen.

Door het aangaan van deze samenwerking heeft van Dongen een grote stap gezet in de borging van de kwaliteit van zijn dienstverlening voor de toekomst.