Hieronder treft u onze nieuws items aan.

Van Dongen & Partners is sinds 29 oktober 2018 in het bezit van het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren. Het keurmerk SVI is in het leven geroepen om, met een onafhankelijke toetsing, aantoonbaar te maken dat een incasso-onderneming zich bewust is van haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Van Dongen & Partners is zich al jaren bewust van zijn maatschappelijke en sociale verantwoording. Dit heeft zich nu vertaald in het behalen van het keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren. Hier zijn wij zeker trots op.

Mocht u meer informatie willen over het keurmerk, kijk dan op www.keurmerk-svi.nl.

  

Van Dongen en Partners breidt door samenwerking met Rijnland Gerechtsdeurwaarders en Incasso uit naar Zuid Holland

Door de samenwerking aan te gaan met Rijnland Gerechtsdeurwaarders uit Spijkenisse (ZH), wil Van Dongen zich beter wapenen voor de toekomst. Het onder de rook van Rotterdam gevestigde kantoor geeft nieuwe mogelijkheden om onze cliënten sneller, pro-actiever en waar mogelijk nog beter te ondersteunen en tegelijkertijd onze efficiency verder te optimaliseren.

Het kantoor is een gerenommeerd middelgroot deurwaarderskantoor met ook een jarenlange ervaring in de incasso markt. Zij bedient naast grote semi overheden ook regionale opdrachtgevers waaronder MKB bedrijven, woningverhuurders en advocatenkantoren.

Om op lange termijn hoge kwaliteit dienstverlening te garanderen en de efficiënte te verhogen , was van Dongen en Partners al enige tijd op zoek naar een kantoor om zich bij aan te sluiten of samen te werken. De ontwikkelingen in de deurwaarders- en incasso branche zijn groot. Technologische ontwikkelingen en regelgeving veranderen de werkzaamheden en de processen.

Door het aangaan van deze samenwerking heeft van Dongen een grote stap gezet in de borging van de kwaliteit van zijn dienstverlening voor de toekomst.