Incasso

Van Dongen & Partners kan het gehele incassotraject voor u verzorgen. Van het versturen van aanmaningen tot en met dagvaarden gevolgd door eventuele beslaglegging(en).

 
U wilt uw geld natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen maar niet de relatie met uw klant verspelen. Wij kunnen hierbij helpen door in overleg met u een op maat gesneden incassotraject op te stellen. Hierin kunt u uw wensen kwijt en wij onze ervaring. 

Als u uw vorderingen door Van Dongen & Partners laat incasseren zullen al uw contacten verlopen via één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt verzorgt voor u het gehele traject van a tot z. Dit bespaart kosten en voorkomt onnodig tijdsverlies. In overleg met u zullen we de incassostrategie bepalen en relevante debiteureninformatie verzamelen. 
Tegen een vooraf afgesproken tarief nemen wij u werk en zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden. 

Alle zaken worden behandeld door een team van ervaren gerechtsdeurwaarders, juristen en incassomedewerkers. Uw vorderingen zijn bij Van Dongen & Partners in zorgvuldige handen.

Neem direct contact met ons op om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen. (Contact met ons – zie contactformulier)