Incasso consumptie krediet

Alle vorderingen en incasso met betrekking tot verstrekte consumptieve kredieten vallen onder de bevoegdheid van de kantonrechter, ongeacht de hoogte van de vordering.

Dit houdt in dat een gerechtelijke procedure bij de Rechtbank met een verplichte advocaatstelling niet meer nodig is. Een voordeel voor u, want Kantongerechtprocedures zijn het uitgesproken terrein van gerechtsdeurwaarders. Geen dure advocaatkosten meer, maar praktische en zorgvuldige afhandeling door deurwaarderskantoor Van Dongen & Partners.

Van Dongen & Partners biedt voor bancaire en financiële instellingen al sinds jaren incassomaatwerk, ongeacht de hoogte van de vordering. Mocht de debiteur in het minnelijke traject niet betalen, dan is het goed te weten dat wij alle consumptief- kredietvorderingen zelf voor de Kantonrechter kunnen brengen. De voordelen voor u als klant van Van Dongen & Partners zijn duidelijk.

Meer informatie gewenst? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreide toelichting, toegespitst op uw bedrijf.